Nu söker vi en affärsutvecklare till vårt dotterbolag Narco Polo

Publicerad 28 september 2017

Narco Polo er et sertifisert bemanningsselskap som matcher specialkompetanse med kvalifiserte helsetjenester, alltid ut fra kunnskaper om og omsorg for både pleiegiverens og pleietakerens behov og vilkår. I mer enn 25 år har vi drevet vår virksomhet basert på visjonen om at alle har rett til god behandling, uansett hvem man er eller hvor man bor. Narco Polo driver virksomhet i hele Norge og er et datterselskap av Läkarjouren, et av Sveriges eldste bemanningsselskaper.

Som affärsutvecklare bidrar du till Narco Polos fortsatta utveckling och tillväxt. Du ansvarar för att marknadsföra Narco Polo i Norge och Sverige och arbetar aktivt med rekrytering av nya konsulter till Norge. Ditt ansvar är också att analysera och initiera nya affärsmöjligheter samt att driva befintliga affärer. Du skapar och underhåller goda kontakter med både konsulter och uppdragsgivare samt representerar företaget genom kundbesök, mässor och andra kundarrangemang.

 Vi söker dig som har lång och gedigen erfarenhet av vårdbemanning i Norge. Du har stor kunskap om den norska sjukvården, det norska vårdbemanningsavtalet och den norska marknaden. Du har också ett stort kontaktnät vad gäller både konsulter och uppdragsgivare. Eftergymnasial utbildning inom vård och omsorg är en fördel.

 Vi erbjuder en spännande roll i ett stabilt familjeägt och värderingsstyrt företag i tillväxt. Läs gärna mer om oss och verksamheten på narcopolo.no.

 För mer information: Kontakta Maria Lindmark, HR-chef, på telefon +46 72 402 83 78.

 Sista ansökningsdag : Skicka ansökan till maria.lindmark@narcopolo.no senast 15/10 2017.