Det här är Läkarjouren

Läkarjouren bemannar sjukvården i Sverige och Norge med kompetenta, servicemedvetna människor med hjärtat på rätta stället.

Vi bidrar till att göra specialistvård tillgängligt utanför storstadsregionerna och drivs av viljan att öka kvaliteten i sjukvården. Vi har över 25 års erfarenhet i branschen och är ett av Sveriges största bemanningsföretag inom sjukvården.

Personligt engagemang

Vi är en värderingsstyrd verksamhet där våra medarbetare är våra främsta tillgångar. Därför är det viktigt för oss att veta vad du vill med ditt yrkesliv så att vi lättare kan hitta de bästa lösningarna och uppdragen för dig. Vi gör också vårt yttersta för att du ska trivas på plats med bra boende samt tydlig och uppdaterad information. 

Många jobbmöjligheter - både i Sverige och Norge

Vårt huvudkontor ligger i Luleå, men vi är verksamma från Kiruna i norr till Karlshamn i söder, samt i Norge genom dotterbolaget Narco Polo. Det innebär att du geografiskt har stora valmöjligheter. Det innebär också att det finns en stor bredd på inriktning bland våra uppdrag. Vill du fördjupa dig inom en särskild specialitet eller arbeta på en specifik avdelning är chansen stor att vi kan hjälpa dig att förverkliga dina ambitioner.

Hög medicinsk kompetens

Alla våra konsulter har en hög medicinsk kompetens och utvecklas dessutom konstant genom nya yrkesmässiga utmaningar. Vi har också alltid en medicinskt ansvarig läkare tillgänglig för stöd och trygghet i olika medicinska frågor. Skulle något gå fel eller om du upplever att patientsäkerheten äventyras så har vi rutiner för att stötta våra medarbetare och hantera situationen. Ditt välbefinnande och dina patienters trygghet är det viktigaste för oss.

Starkt norrländskt företag

Vi är stolta över vårt ursprung och det faktum att vi bemannat sjukvården i över 25 år. Våra uppdragsgivare och medarbetare vet att de kan lita på att vi håller det vi lovat. Vår erfarenhet och trygghet leder till långvariga kundrelationer och ett stort kontaktnät inom hela sjukvården.