Vill du anlita oss?

Läkarjouren i Norrland AB grundades 1989 och är ett av Sveriges äldsta bemanningsföretag inom sjukvården. Vi har över 25 års erfarenhet av att tillhandahålla kompetenta och serviceinriktade medarbetare till sjukvården. Vårt huvudkontor ligger i Luleå, men vi är verksamma i hela Sverige samt i Norge via vårt dotterbolag Narco Polo.

Som uppdragsgivare till Läkarjouren får du en fast kontaktperson som ansvarar för att den tjänst ni efterfrågar matchas mot rätt kompetens. För oss är relationen avgörande för att vi ska kunna ge dig absolut bästa service och leverans. Vi på kontoret arbetar i team inom de olika specialiteterna, teamen består av koordinatorer inom bemanning och administration, samt områdeschef med medicinsk utbildning. Medicinskt ansvarig läkare finns dagligen med i vårt arbete kring rekrytering och övriga medicinska frågor.

Som uppdragsgivare får du alltid kontinuerlig och snabb återkoppling kring planering och information gällande aktiva uppdrag. Du ska alltid kunna känna dig trygg med att vi håller vad vi lovat. Kvalitet är av avgörande betydelse för oss, därför har vi en medarbetare med lång erfarenhet av både privat och offentligt finansierad vård som arbetar heltid med kvalitets- och utvecklingsfrågor. 

Vill du veta mer eller anlita oss? Kontakta oss så ringer vi upp dig och berättar mer. 

Kontakta oss

Kvalitet och auktorisering

Kvalitetsarbetet är en naturlig del i Läkarjourens verksamhet och processer. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag inom Almega och har ISO Kvalitetscertifiering. Rekryteringen av våra konsulter sker av medicinskt utbildad personal och potentiella medarbetare går igenom en grundlig kontroll.