Läkarjouren - Träning

Med träningsresultatet i cv:t – Läkarjouren erbjuder friskvård

13 feb 2018

Läkarjouren erbjuder friskvård till alla våra medarbetare.
Läkarjouren säger: Anna Iwarsson, författare, föreläsare inom ledarskap och organisationskultur samt folkhälsobildare med inriktning på träning, har intresserat sig för fenomenet elitmotionärer. De som startar morgonen med att springa i träningsgrupper, tar racercykeln till jobbet och anlitar personlig tränare.

Framför är allt det chefer 30 – 50 år som elitmotionerar. De delar sina tränings- och tävlingstider i sociala medier men skriver även in resultaten i sina cv:n. Allt för att visa att man klarar högt uppsatta mål och arbetar systematiskt för att nå dem. (Du kan läsa mer om Anna Iwarssons spaning i en artikel skriven av Anna Gullers / Affärsvärlden nr 6 2018.)

Läkarjouren berättar

På Läkarjouren kommer vi förmodligen inte att begära information om träning i framtida cv:n, men är förstås intresserade av konsulter som mår bra både fysiskt och mentalt. Inte minst för att vi arbetar med vård- och hälsofrågor. Läkarjouren erbjuder friskvård därför till alla våra medarbetare. Vill du veta mer Kontakta oss

Läkarjouren i Norrland AB

Storgatan 24
972 32 Luleå
Sverige

Organisationsnummer: 556344-6151
Cookie Policy

Läkarjouren Företagsvän - Läkare Utan Gränser 2019

Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest.

Kunskap & Kvalitet

Läkarjouren är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som matchar specialistkompetenser med kvalificerade vårdtjänster. Alltid utifrån kunskap och omsorg om både vårdgivarens och vårdtagarens behov och villkor.