Läkarjouren - Sluta kritisera dem som försöker lösa vårdkrisen!

Sluta kritisera dem som försöker lösa vårdkrisen!

21 feb 2019

Region Uppsala går just  nu ut med en kampanj mot inhyrning av vårdpersonal. Samtidigt brottas regionen med stora brister i tillgänglighet.  Utan inhyrda vikarier skulle tillgängligheten försämras ytterligare. Istället för att försöka lösa tillgänglighetsproblemen, satsar regionen sitt krut – och pengar – på att misskreditera de som arbetar hårt för att lösa problemet: Den inhyrda personalen.

Läs Kompetensföretagens debattartikel med anledning av Region Uppsalas kampanj här.

Region Uppsala går just  nu ut med en kampanj mot inhyrning av vårdpersonal. Samtidigt brottas regionen med stora brister i tillgänglighet.  Utan inhyrda vikarier skulle tillgängligheten försämras ytterligare. Istället för att försöka lösa tillgänglighetsproblemen, satsar regionen sitt krut – och pengar – på att misskreditera de som arbetar hårt för att lösa problemet: Den inhyrda personalen.

Läs Kompetensföretagens debattartikel med anledning av Region Uppsalas kampanj här.