Läkarjouren - Originalet sedan 1989

Originalet sedan 1989

22 feb 2019

När Läkarjouren grundades 1989 var bemanning och personaluthyrning inte ens etablerade som begrepp. I flera år var vi i stort sett ensamma aktörer på marknaden och vi fick sällskap först ett tiotal år senare.

Sedan dess har det hänt mycket, inte minst vad gäller konkurrensen. Och vi har vuxit, från den lilla verksamheten i Kyrkbyn, Gammelstad utanför Luleå, till att vara representerade i hela Sverige och i hela Norge genom vårt dotterbolag Narco Polo. I mångt och mycket är vi dock fortfarande kvar där vi började.

Tillsammans får vi hela vården att må bättre

Vi anser fortfarande att vi som vårdbemanningsföretag är ett komplement till den befintliga vården. En viktig pusselbit för att kunna leva upp till löftet om en god och jämlik vård. Men också ett slags första hjälpen för vårdverksamheter som snabbt behöver kunna ta in extra resurser i form av läkare och sjuksköterskor. Läkare och sjuksköterskor som tack vare kunskap och erfarenhet snabbt blir en del av vårdteamet och lever upp till verksamhetens höga krav.

Vill du veta mer om oss och hur vi jobbar, vår syn på bemanning eller vilka tjänster vi kan erbjuda; ring 0920-25 43 00 eller mejla kontakta@lakarjouren.se.