TILLSAMMANS FÖR EN BÄTTRE VÅRD

Arbeta som bemanningsläkare eller bemanningssjuksköterska

Läkarjouren är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som matchar specialistkompetenser med kvalificerade vårdtjänster. Vi erbjuder dig som är läkare eller sjuksköterska en trygg anställning och vi har uppdrag i trevliga orter över hela Sverige och Norge.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta tillsammans med oss? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss inom kort.

"Jag behövde möjligheter att styra min egen tid för att kunna resa eftersom jag delvis är bosatt i Spanien."
Specialistsjuksköterska
Anestesi och operation
"Läkarjouren har en ansvarskänsla och integritet som sannolikt är oöverträffad i den här branschen."
Specialistläkare
Radiologi
"Läkarjouren är välstrukturerade, allt fungerar som utlovat och skulle ett problem uppstå blir det löst direkt."
Specialistläkare
Anestesi/intensivvård
"Läkarjouren är välstrukturerade, allt fungerar som utlovat och skulle ett problem uppstå blir det löst direkt."
Specialistläkare
Anestesi/intensivvård

Bemanningsföretag för läkare och sjuksköterskor sedan 1989

Sedan 1989 har vi på Läkarjouren bedrivit vårdbemanning utifrån visionen om att alla har rätt till god vård, oavsett vem man är eller var man bor. Vi har huvudkontor i Luleå och är verksamma i hela Sverige och i hela Norge. Det innebär att vi kan ge våra konsulter stora geografiska valmöjligheter, att vi kan erbjuda en stor bredd på inriktningen bland våra uppdrag och framför allt att vi kan leva upp till vår vision.

Organisation och profession

På Läkarjouren har vi kunskap om och egen erfarenhet av både organisationsfrågor och professionsfrågor. Vi vet vad som krävs för att få vården att fungera, så att både verksamheten och människorna i den mår bra och utvecklas. Det ger oss möjligheter att hitta just de kompetenser bland både hyrläkare och hyrsjuksköterskor, som passar bäst för den verksamhet som ska bemannas.

Läs mer här

För dig som vill arbeta som hyrläkare

För dig som vill arbeta som hyrsjuksköterska

För vårdgivare med behov av kompetens

Tillsammans för en bättre vård

Läkarjouren är ett komplement till den befintliga vården. En viktig pusselbit för att kunna hålla vårdgarantin och leva upp till löftet om en god och jämlik vård, ett slags första hjälpen för vårdverksamheter som snabbt behöver kunna ta in extra resurser. Hyrläkare och hyrsjuksköterskor som tack vare kunskap och erfarenhet snabbt blir en del av vårdteamet.

Läs mer här...

En god idé

Läkarjouren är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som matchar specialistkompetenser med kvalificerade vårdtjänster, alltid utifrån kunskap och omsorg om både vårdgivarens och vårdtagarens behov och villkor.

Sedan 1989 har vi bedrivit vårdbemanning utifrån visionen om att alla har rätt till god vård, oavsett vem man är eller var man bor. Vi har huvudkontor i Luleå och är verksamma i hela Sverige och i hela Norge. Det innebär att våra konsulter har stora geografiska valmöjligheter och att det finns en stor bredd på inriktningen bland våra uppdrag.

Vi håller vad vi lovar

Läkarjouren matchar specialistkompetenser med kvalificerade vårdtjänster. Genom att lösa kompetensbehoven på ett flexibelt och kostnadseffektivt sätt adderar vi värde till både offentliga och privata vårdgivare.

Vi ser oss som ett komplement till den befintliga vården. En viktig pusselbit för att kunna hålla vårdgarantin och leva upp till löftet om en god och jämlik vård, men också ett slags första hjälpen för att snabbt kunna ta in extra resurser i form av läkare och sjuksköterskor. Hyrläkare och hyrsjuksköterskor som tack vare kunskap och erfarenhet snabbt blir en del av vårdteamet och lever upp till verksamhetens höga krav.

På stabil grund

På Läkarjouren värdesätter vi kompetens, delaktighet och goda ledaregenskaper hos våra konsulter. Och eftersom vi har bemannat vården sedan 1989 har vi lärt oss hur vi får alla våra medarbetare att trivas och fortsätta utvecklas i sina karriärer.

Eftersom vi har kunskap om både organisationsfrågor och professionsfrågor vet vi vad som krävs får att få vården att fungera, så att både verksamheten och människorna i den mår bra och utvecklas. Det ger oss också möjligheter att hitta just de kompetenser bland både hyrläkare och hyrsjuksköterskor som passar bäst för den verksamhet som ska bemannas.

Journalen

Ta del av vad som skrivs om Läkarjouren och vårdbemanning.

Referenser

Så tycker våra konsulter och partners om att samarbeta med oss.
Läkarjouren är välstrukturerade, allt fungerar som utlovat och skulle ett problem uppstå blir det löst direkt.
Specialistläkare
- Anestesi/intensivvård
Jag behövde möjligheter att styra min egen tid för att kunna resa eftersom jag delvis är bosatt i Spanien.
Specialistsjuksköterska
- Anestesi och operation

KONTAKT

Storgatan 24
972 32 Luleå
Sverige

Organisationsnummer: 556344-6151
Cookie Policy

Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

Läkarjouren - Läkare utan gränser
Läkarjouren Företagsvän – Läkare Utan Gränser 2020. Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest.

TILLSAMMANS FÖR EN BÄTTRE VÅRD

Läkarjouren är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som matchar specialistkompetenser med kvalificerade vårdtjänster. Alltid utifrån kunskap och omsorg om både vårdgivarens och vårdtagarens behov och villkor.
Auktoriserat Bemanningsföretag - Läkarjouren AB

SOCIALA MEDIER

Följ oss gärna på LinkedIn och Facebook.