Arbeta i Norge

Till Narco Polo

Bemanningsföretag i Norge – Narco Polo AS är ett norskt dotterbolag till Läkarjouren. Företaget grundades 1991 och är därmed en av Norges äldsta aktörer inom vårdbemanning. Narco Polo bemannar vårdverksamheter i stora delar av Norge och huvudkontoret ligger i Kirkenes. Precis som Läkarjouren arbetar vi i specialistteam, med en medicinskt ansvarig läkare som deltar i arbetet med rekryteringen. I företagets ledning finns personer med högre medicinsk utbildning och många års vårderfarenhet.

Är du intresserad av att arbeta som hyrläkare/stafettläkare eller hursjuksköterska i Norge? Som huvudleverantör och rankad nummer ett i det nuvarande ramavtalet för helseforetak, statliga sjukvårdsregioner i Norge, behöver vi kontinuerligt fler läkare och sjuksköterskor inom olika specialiteter. Med Narco Polo som ditt bemanningsföretag i Norge innebär det att du kan planera långsiktig och styra när och var du vill arbeta.

Narco Polo som ditt bemanningsföretag i Norge – Vi tar hand om det praktiska

På Narco Polo hjälper vi förstås till med allt det praktiska kring ett eventuellt uppdrag i Norge. Bra att veta redan nu är att du som svensk medborgare har rätt att bo och jobba i Norge utan att ansöka om vare sig arbetstillstånd eller uppehållstillstånd. För att arbeta i Norge måste du ha norsk autorisasjon samt norsk spesialistgodkjenning. Du kan läsa mer på helsedirektoratet.no.

Som löntagare

Som löntagare ska du ansöka om skattekort och ett norskt D-nummer (personnummer). Du beskattas och deklarerar i Norge och får kontrolluppgift från Narco Polo. En selvangivelse (deklaration) kommer antingen elektroniskt eller via posten från Skatteetaten i Norge. Du kommer också att få information gällande ansökan om A1-intyg hos Försäkringskassan. Ett beviljat A1-intyg innebär att sociala avgifter betalas till Sverige.

Som egenföretagare

Om företaget inte har norskt organisationsnummer ska det registreras i Brønnøysundregistret i Norge. Vi hjälper dig fylla i och skicka in rätt blankett. Är företaget registrerat i annat land än Norge ska blankett RF 1199 inlämnas till Centralskattekontoret i Norge, vid varje period som du arbetar i Norge. Även denna blankett hjälper vi till att fylla i och skicka in.

Hör av dig om du har frågor eller funderingar. Vi hjälper gärna till.

Referenser

Så tycker våra konsulter och partners om att samarbeta med oss.
Läkarjouren har en ansvarskänsla och integritet som sannolikt är oöverträffad i den här branschen.
Tero Nevala
- Läkare radiologi
Jag behövde möjligheter att styra min egen tid för att kunna resa eftersom jag delvis är bosatt i Spanien.
Magnus Lindmark
- Specialistsjuksköterska anestesi och operation

Läkarjouren i Norrland AB

Storgatan 24
972 32 Luleå
Sverige

Organisationsnummer: 556344-6151
Cookie Policy

Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

Läkarjouren Företagsvän – Läkare Utan Gränser 2019. Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest.

Kunskap och Kvalitet

Läkarjouren är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som matchar specialistkompetenser med kvalificerade vårdtjänster. Alltid utifrån kunskap och omsorg om både vårdgivarens och vårdtagarens behov och villkor.

Sociala medier

Du hittar oss på följande sociala medier där du kan ta del av de senaste nyheterna från oss på Läkarjouren.