Arbeta som hyrläkare och hyrsjuksköterska

Utveckla både dig själv och vården

Intresseanmälan Lediga tjänster

Arbeta som hyrläkare/stafettläkare eller hyrsjuksköterska hos oss på Läkarjouren så hjälper du till att uppfylla löftet om en god och jämlik vård. Du bidrar också till din egen utveckling.

Vill du fördjupa dig inom en särskild specialitet eller arbeta på en specifik avdelning är chansen stor att vi kan hjälpa dig att förverkliga dina ambitioner.

Som läkare eller sjuksköterska kan du välja på en mängd olika uppdrag i hela Sverige, från Kiruna i norr till Karlshamn i söder, liksom i Norge genom dotterbolaget Narco Polo.

Vi ställer höga krav på dig som hyrläkare och hyrsjuksköterska

För att kunna bli konsult hos Läkarjouren ska du ha svensk legitimation som läkare eller sjuksköterska och minst två års yrkeserfarenhet inom din legitimation. Är du specialist ska du ha specialistbevis utifrån den tjänst som är aktuell. Du ska vara väl förtrogen med svensk sjukvård och ha två godkända och aktuella referenser. Arbetet som bemanningskonsult ställer höga krav på flexibilitet och samarbetsförmåga.

Vill du veta mer om oss och hur vi jobbar, vår syn på vårdbemanning eller vilka tjänster vi kan erbjuda; tveka inte att ta kontakt.

Vill du specialisera dig inom ett specifikt område, bredda din kompetens eller söker du variation och miljöombyte? Välkommen till Läkarjouren.


Läkarjouren är välstrukturerade, allt fungerar som utlovat och skulle ett problem uppstå blir det löst direkt.

Jag behövde möjligheter att styra min egen tid för att kunna resa eftersom jag delvis är bosatt i Spanien.

Läkarjouren är ett företag som passar mig. De är nära, både fysiskt och själsligt.

Läkarjouren i Norrland AB

Storgatan 24
972 32 Luleå
Sverige

Organisationsnummer: 556344-6151
Cookie Policy

Läkarjouren Företagsvän - Läkare Utan Gränser 2019

Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest.

Kunskap & Kvalitet

Läkarjouren är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som matchar specialistkompetenser med kvalificerade vårdtjänster. Alltid utifrån kunskap och omsorg om både vårdgivarens och vårdtagarens behov och villkor.