Kollegor berättar

En medarbetarundersökning som Almega Bemanningsföretagen gjort visar att nio av tio anställda (både hyrläkare och hyrsjuksköterskor) inom vårdbemanning är nöjda eller mycket nöjda med sitt jobb. Makten över den egna tiden är den viktigaste faktorn för läkare och sjuksköterskor som väljer att arbeta som konsulter.


”Läkarjouren har en ansvarskänsla och integritet som sannolikt är oöverträffad i den här branschen.”

Efter många år som fast anställd, under den tiden delvis i ledande position, tröttnade jag på min situation. Jag kände mig ofta styrd och otillräcklig. När jag beslutade mig för en förändring såg jag Läkarjouren som en ny möjlighet och spännande framtid. De har en ansvarskänsla och integritet som sannolikt är oöverträffad i den här branschen och jag har stor tilltro till hur företaget arbetar för att hjälpa vårdgivare.

Det bästa med att jobba som konsult är flexibiliteten. Jag kan styra när och var jag vill jobba. Och känslan av tacksamhet och glädje hos de man besöker blir lätt som en drog för själen.

– Tero Nevala, läkare radiologi


”Läkarjouren är ett företag som passar mig. De är nära, både fysiskt och själsligt.”

Jag är sjuksköterska med specialistutbildning inom psykiatri och vidareutbildning för akutsjukvård. För drygt tio år sedan startade jag eget och samarbetar bland annat med Läkarjouren.

Lönen och friheten är det bästa med att jobba i egen regi och Läkarjouren är ett företag som passar mig. De är nära, både fysiskt och själsligt. Tillsammans kan vi utföra en vård som bygger på både kompetens och mänsklighet.

– Annette Henriksson, specialistsjuksköterska psykiatri


”Jag behövde möjligheter att styra min egen tid för att kunna resa eftersom jag delvis är bosatt i Spanien.”

Att jag sökte jobb hos Läkarjouren var av praktiska anledningar. Jag behövde möjligheter att styra min egen tid för att kunna resa eftersom jag delvis är bosatt i Spanien.

När jag började kontakta bemanningsföretag för mer än tio år sedan kände jag direkt att det var Läkarjouren jag ville jobba för. Det hade mycket att göra med bemötandet jag fick, omtanken och flexibiliteten. De bryr sig om sina anställda och har en positiv atmosfär som genomsyrar hela företaget.

– Magnus Lindmark, specialistsjuksköterska anestesi och operation


”Läkarjouren är välstrukturerade, allt fungerar som utlovat och skulle ett problem uppstå blir det löst direkt.”

Den största fördelen med bemanningsuppdrag är friheten att kunna styra över arbetstiden och välja de veckor jag önskar arbeta. Min intensivvårdskompetens gör mig attraktiv på marknaden och möjliggör långa avtal med kliniker. Det gör att jag lär känna både kollegor och lokala rutiner vilket underlättar samarbete och problemlösning.

Läkarjouren har ett gott rykte och lång historia när det gäller anestesiuppdrag. Jag hade hört om dem och även fått dem rekommenderade av en nära kollega. Läkarjouren är välstrukturerade, allt fungerar som utlovat och skulle ett problem uppstå blir det löst direkt.

– Per Frölander, specialistläkare anestesi/intensivvård

Referenser

Så tycker våra konsulter och partners om att samarbeta med oss.
Jag behövde möjligheter att styra min egen tid för att kunna resa eftersom jag delvis är bosatt i Spanien.
Magnus Lindmark
- Specialistsjuksköterska anestesi och operation
Läkarjouren är välstrukturerade, allt fungerar som utlovat och skulle ett problem uppstå blir det löst direkt.
Per Frölander
- Specialistläkare anestesi/intensivvård

Läkarjouren i Norrland AB

Storgatan 24
972 32 Luleå
Sverige

Organisationsnummer: 556344-6151
Cookie Policy

Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

Läkarjouren Företagsvän - Läkare Utan Gränser 2020
Läkarjouren Företagsvän – Läkare Utan Gränser 2020. Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest.

Kunskap och Kvalitet

Läkarjouren är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som matchar specialistkompetenser med kvalificerade vårdtjänster. Alltid utifrån kunskap och omsorg om både vårdgivarens och vårdtagarens behov och villkor.
Auktoriserat Bemanningsföretag - Läkarjouren AB

Sociala medier

Du hittar oss på följande sociala medier där du kan ta del av de senaste nyheterna från oss på Läkarjouren.