Läkarjouren som arbetsgivare

Kompetens, delaktighet och gott ledarskap

På Läkarjouren värdesätter vi kompetens, delaktighet och goda ledaregenskaper hos våra konsulter (hyrläkare och hyrsjuksköterskor) och medarbetare. Och eftersom vi har ägnat oss åt vårdbemanning sedan 1989 har vi lärt oss hur vi får våra medarbetare att trivas och fortsätta utvecklas i sina karriärer.

Vi är en värderingsstyrd verksamhet som ser våra medarbetare som företagets främsta tillgång. Därför är det viktigt för oss att veta vad du vill med ditt yrkesliv, så att vi kan hitta de bästa lösningarna och uppdragen för just dig. Vi gör också vårt yttersta för att våra konsulter (hyrläkare och hyrsjuksköterskor) ska trivas på plats med bra boende och tydlig information.  

Vi bryr oss om

Vår personalidé är att ge glada, ärliga och engagerade människor med rätt fackkompetens och stor serviceanda möjlighet att utvecklas i sitt yrke och som människa. Detta gör att vi tillsammans lyckas leverera trygghet och kompetens till våra uppdragsgivare.

Som konsult hos Läkarjouren, både som hyrläkare och hyrsjuksköterska, har du en egen kontaktperson som ansvarar för att matcha din kompetens med rätt uppdrag och på kontoret arbetar vi i team inom olika specialiteter. Teamen består av koordinatorer för bemanning och administration. Medicinskt ansvarig läkare deltar dagligen i arbetet med rekrytering och medicinska frågor. I företagets ledning finns personer med medicinsk utbildning och många års vårderfarenhet.

Vill du veta mer om oss och hur vi jobbar, vår syn på vårdbemanning eller vilka tjänster vi kan erbjuda; tveka inte att ta kontakt. Läkarjouren grundades redan 1989 och är därmed Sveriges mest erfarna företag vad gäller att möta dina behov som hyrläkare eller hyrsjuksköterska.

Vill du veta mer om oss och hur vi jobbar, vår syn på vårdbemanning eller vilka tjänster vi kan erbjuda; tveka inte att ta kontakt.

Vill du specialisera dig inom ett specifikt område, bredda din kompetens eller söker du variation och miljöombyte? Välkommen till Läkarjouren.


Jag behövde möjligheter att styra min egen tid för att kunna resa eftersom jag delvis är bosatt i Spanien.

Läkarjouren är ett företag som passar mig. De är nära, både fysiskt och själsligt.

Läkarjouren är välstrukturerade, allt fungerar som utlovat och skulle ett problem uppstå blir det löst direkt.

Läkarjouren i Norrland AB

Storgatan 24
972 32 Luleå
Sverige

Organisationsnummer: 556344-6151
Cookie Policy

Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest.

Kunskap & Kvalitet

Läkarjouren är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som matchar specialistkompetenser med kvalificerade vårdtjänster. Alltid utifrån kunskap och omsorg om både vårdgivarens och vårdtagarens behov och villkor.