Att arbeta som hyrläkare eller hyrsjuksköterska

Att arbeta som hyrläkare eller hyrsjuksköterska skiljer sig från att vara anställd av landstinget. Här nedan kan du läsa, steg för steg, om hur du går till väga för att bli anställd eller arbeta som konsult för oss på Läkarjouren. När du kommer till en ny arbetsplats för första gången får du en introduktion som uppdragsgivaren ansvarar för.

När du valt att arbeta som hyrläkare eller hyrsjuksköterska

Som konsult har du förstås själv ett stort ansvar. Du måste sätta dig in i tjänsteställets arbetsmetoder och rutiner. Allt för att se till att du kan utföra ditt arbete på bästa sätt. Vi bokar, bekostar och om ditt arbete är på annan ort än din hemort garanterar vi alltid en lägenhet med minst ett rum och kök/kokvrå.

1

Ta kontakt

Kontakta oss via intresseanmälan här på webben. En av våra koordinatorer återkopplar till dig via telefon eller mejl och berättar mer om Läkarjouren och vårt uppdrag. Passa på att fråga om allt du är nyfiken på!
2

Berätta om dig själv

Skicka in dina handlingar, CV med personnummer, referenser och en personlig beskrivning. Ditt personnummer behöver vi för att kunna utföra rutinmässiga kontroller mot Socialstyrelsen och IVO. Därefter får du en kompetensbeskrivning som du fyller i och skickar tillbaka.
3

Planering av uppdrag

Utifrån kompetensbeskrivningen planerar vi lämpligt uppdrag tillsammans. Du får ett anställningsavtal med information om uppdraget och ditt boende i god tid innan uppdraget startar.
4

Skicka in handlingar

Inför varje nytt uppdrag signerar du anställningsavtalet och de handlingar som behövs inför tjänstgöringen digitalt.
5

Tidrapportera veckovis

All aktiv tid under tjänstgöringen rapporteras regelbundet och skickas till oss på Läkarjouren. Den aktuella tidrapporten ligger till grund för utbetalning av din lön eller faktura.
6

Lön och utvärdering

Din lön betalas ut den 25:e varje månad. Arbetar du via eget bolag skickar du fakturan till oss efter avslutad tjänstgöring. I vår strävan att ständigt bli bättre vill vi att du efter tjänstgöringen lämnar en utvärdering.

Referenser

Så tycker våra konsulter och partners om att samarbeta med oss.
Läkarjouren är välstrukturerade, allt fungerar som utlovat och skulle ett problem uppstå blir det löst direkt.
Per Frölander
- Specialistläkare anestesi/intensivvård
Läkarjouren har en ansvarskänsla och integritet som sannolikt är oöverträffad i den här branschen.
Tero Nevala
- Läkare radiologi

Läkarjouren i Norrland AB

Storgatan 24
972 32 Luleå
Sverige

Organisationsnummer: 556344-6151
Cookie Policy

Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

Läkarjouren - Läkare utan gränser
Läkarjouren Företagsvän – Läkare Utan Gränser 2020. Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest.

Kunskap och Kvalitet

Läkarjouren är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som matchar specialistkompetenser med kvalificerade vårdtjänster. Alltid utifrån kunskap och omsorg om både vårdgivarens och vårdtagarens behov och villkor.
Auktoriserat Bemanningsföretag - Läkarjouren AB

Sociala medier

Du hittar oss på följande sociala medier där du kan ta del av de senaste nyheterna från oss på Läkarjouren.