Kardiolog för uppdrag i Sverige

Tjänst: Kardiolog
Kontaktperson: Stina Andersson
Telefonnummer: +46 70 377 27 60
E-post: stina.andersson@lakarjouren.se

Som hyrläkare hos Läkarjouren hjälper du till att uppfylla löftet om en god och jämlik vård. Du bidrar också till din egen utveckling.

På Läkarjouren värdesätter vi kompetens, delaktighet och goda ledaregenskaper hos våra hyrläkare. Och eftersom vi har ägnat oss åt vårdbemanning sedan 1989 har vi lärt oss hur vi får våra medarbetare att trivas och fortsätta utvecklas i sina karriärer.
Vi är en värderingsstyrd verksamhet som ser våra medarbetare som företagets främsta tillgång. Därför är det viktigt för oss att veta vad du vill med ditt yrkesliv, så att vi kan hitta de bästa lösningarna och uppdragen för just dig. Vi gör också vårt yttersta för att Du ska trivas på plats med bra boende och tydlig information.

Läs mer om Läkarjouren.

Arbetsbeskrivning
Vi har uppdrag med avdelningsplacering men även mottagningsuppdrag med sedvanliga arbetsuppgifter inom kardiologi. Jourer och kvällsmottagning kan förekomma på vissa uppdrag.

Kvalifikationer

Läkarlegitimation och specialistbevis i kardiologi utfärdat i Sverige. Du ska vara väl förtrogen med svensk sjukvård och ha två godkända och aktuella referenser. Arbetet som hyrläkare ställer höga krav på flexibilitet och samarbetsförmåga.

Omfattning
Beställningar kommer löpande och på flertalet av uppdragen finns möjlighet att planera med god framförhållning och kontinuitet.

Sista ansökningsdag
Urval och intervjuer sker löpande då behoven är mycket stora. Ansök så snart du kan genom att kontakta Stina eller att skicka in din intresseanmälan.

Skicka in din intresseanmälan

Läkarjouren i Norrland AB

Storgatan 24
972 32 Luleå
Sverige

Organisationsnummer: 556344-6151
Cookie Policy

Läkarjouren Företagsvän - Läkare Utan Gränser 2019

Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest.

Kunskap & Kvalitet

Läkarjouren är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som matchar specialistkompetenser med kvalificerade vårdtjänster. Alltid utifrån kunskap och omsorg om både vårdgivarens och vårdtagarens behov och villkor.