För vårdgivare

Kontakta oss Så går det till Bemanningskrav Fakta om vårdbemanning

På Läkarjouren har vi kunskap om och egen erfarenhet av både organisationsfrågor och professionsfrågor. Och eftersom vi är Sveriges äldsta vårdbemanningsföretag, etablerat redan 1989, vet vi vad som krävs för att få vården att fungera så att både verksamheten och människorna i den mår bra och utvecklas. Det ger oss möjligheter att hitta just de resurser som passar bäst för den verksamhet som ska bemannas.

Som vårdbemanningsföretag ser vi oss som ett komplement till den befintliga vården. En viktig pusselbit för att leva upp till vårdgarantin och hålla löftet om en god och jämlik vård, men också ett slags första hjälpen om det behövs extra kompetenser i form av läkare och sjuksköterskor. Hyrläkare och hyrsjuksköterskor som tack vare kunskap och erfarenhet snabbt blir en del av vårdteamet och lever upp till verksamhetens höga krav.

Kvalitet framför kvantitet

Den enda vägen till framgång som företag inom vårdbemanning är att sätta vårdkvaliteten främst. Den inställningen gör att vi attraherar de bästa och mest kompetenta läkarna och sjuksköterskorna, de som har både medicinsk kunskap och omvårdnadskompetens. Alla har rätt till god vård, oavsett vem man är eller var man bor. Det vill vi vara med och bidra till.

Alla våra konsulter, både hyrläkare och hyrsjuksköterskor, har en hög medicinsk kompetens och utvecklas konstant genom nya yrkesmässiga utmaningar. Vi har alltid en medicinskt ansvarig läkare och en kvalitetsansvarig sjuksköterska tillgängliga som stöd och trygghet i olika medicinska frågor.

Vi kvalitetssäkrar vårt arbete kontinuerligt för att uppfylla våra uppdragsgivares krav. Läs vår kvalitetspolicy här.

Referenser

Så tycker våra konsulter och partners om att samarbeta med oss.
Läkarjouren är välstrukturerade, allt fungerar som utlovat och skulle ett problem uppstå blir det löst direkt.
Specialistläkare
- Anestesi/intensivvård
Läkarjouren har en ansvarskänsla och integritet som sannolikt är oöverträffad i den här branschen.
Specialistläkare
- Radiologi

Läkarjouren

Huvudkontor och besöksadress
Storgatan 24
972 32 Luleå
Sverige

Vegagatan 14
113 29 Stockholm

Org. nr: 556344-6151

Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

MSF_Vanforetag_2023

Läkarjouren Företagsvän – Läkare Utan Gränser 2023. Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest.

Cookie consent settings

Tillsammans för en bättre vård

Läkarjouren är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som matchar specialistkompetenser med kvalificerade vårdtjänster. Alltid utifrån kunskap och omsorg om både vårdgivarens och vårdtagarens behov och villkor.

Auktoriserat Bemanningsföretag - Läkarjouren AB

Sociala medier

Följ oss gärna på LinkedIn och Facebook.