Om Läkarjouren

Alla har rätt till god vård

Läkarjouren är ett auktoriserat och certifierat vårdbemanningsföretag som matchar specialistkompetenser med kvalificerade vårdtjänster. Alltid utifrån kunskap och omsorg om både vårdgivarens och vårdtagarens behov och villkor.

Sedan 1989 har vi bedrivit vårdbemanning utifrån visionen om att alla har rätt till god vård, oavsett vem man är eller var man bor. Vi har huvudkontor i Luleå, är verksamma i hela Sverige samt i Norge via vårt dotterbolag Narco Polo.

Vill du veta mer om oss och hur vi jobbar, vår syn på vårdbemanning eller vilka tjänster vi kan erbjuda; tveka inte att ta kontakt.

Med gemensamma krafter kan vi utveckla vårdtjänsterna för att i slutänden ge patienterna en riktigt bra vård. Vi kompletterar den befintliga vården när och där det saknas resurser och specialistkompetens.


Jag behövde möjligheter att styra min egen tid för att kunna resa eftersom jag delvis är bosatt i Spanien.

Läkarjouren är ett företag som passar mig. De är nära, både fysiskt och själsligt.

Läkarjouren har en ansvarskänsla och integritet som sannolikt är oöverträffad i den här branschen.

Läkarjouren i Norrland AB

Storgatan 24
972 32 Luleå
Sverige

Organisationsnummer: 556344-6151
Cookie Policy

Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest.

Kunskap & Kvalitet

Läkarjouren är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som matchar specialistkompetenser med kvalificerade vårdtjänster. Alltid utifrån kunskap och omsorg om både vårdgivarens och vårdtagarens behov och villkor.