Arbeta i Norge

Intresseanmälan Lediga tjänster

Hyrläkare Norge

Via vårt norska dotterbolag Läkarjouren AS kan vi erbjuda dig som hyrläkare uppdrag i Norge. Vi är rankad nummer ett i det nuvarande ramavtalet för samtliga sjukvårdsregioner i Norge, och behöver kontinuerligt fler läkare inom samtliga specialiteter.

Vi har ett specialiserat team som enbart arbetar med våra uppdrag i Norge, och du har en egen kontaktperson som hjälper dig med all planering av uppdrag och praktiska frågor. Precis som med våra uppdrag i Sverige har vi alltid en medicinskt ansvarig läkare som deltar i arbetet med rekryteringen. I företagets ledning finns personer med högre medicinsk utbildning och många års vårderfarenhet.

Arbeta via Läkarjouren AS i Norge

På Läkarjouren AS hjälper vi förstås till med allt det praktiska kring ett eventuellt uppdrag i Norge. Bra att veta redan nu är att du som svensk medborgare har rätt att bo och jobba i Norge utan att ansöka om vare sig arbetstillstånd eller uppehållstillstånd. För att arbeta i Norge måste du ha norsk legitimation samt norskt specialistbevis inom din specialitet. Du kan läsa mer på helsedirektoratet.no.

Som löntagare

Som löntagare ska du ansöka om skattekort och ett norskt D-nummer (personnummer). Du beskattas och deklarerar i Norge och får kontrolluppgift från Läkarjouren AS. En selvangivelse (deklaration) kommer antingen elektroniskt eller via posten från Skatteetaten i Norge. Du kommer också att få information gällande ansökan om A1-intyg hos Försäkringskassan. Ett beviljat A1-intyg innebär att sociala avgifter betalas till Sverige. Lön betalas ut den 28:e varje månad.

Som egenföretagare

Om företaget inte har norskt organisationsnummer ska det registreras i Brønnøysundregistret i Norge. Vi hjälper dig fylla i och skicka in rätt blankett. Är företaget registrerat i annat land än Norge ska blankett RF 1199 inlämnas till Centralskattekontoret i Norge, vid varje period som du arbetar i Norge. Även denna blankett hjälper vi till att fylla i och skicka in.

Hör av dig om du har frågor eller funderingar. Vi hjälper gärna till.

Narco Polo AS

År 2019 bytte vi namn från Narco Polo AS till Läkarjouren AS, men vi är fortfarande samma organisation och människor som arbetar.

Referenser

Så tycker våra konsulter och partners om att samarbeta med oss.
Läkarjouren är välstrukturerade, allt fungerar som utlovat och skulle ett problem uppstå blir det löst direkt.
Specialistläkare
- Anestesi/intensivvård
Jag behövde möjligheter att styra min egen tid för att kunna resa eftersom jag delvis är bosatt i Spanien.
Specialistsjuksköterska
- Anestesi och operation

KONTAKT

Storgatan 24
972 32 Luleå
Sverige

Organisationsnummer: 556344-6151
Cookie Policy

Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

Läkarjouren - Läkare utan gränser
Läkarjouren Företagsvän – Läkare Utan Gränser 2020. Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest.

TILLSAMMANS FÖR EN BÄTTRE VÅRD

Läkarjouren är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som matchar specialistkompetenser med kvalificerade vårdtjänster. Alltid utifrån kunskap och omsorg om både vårdgivarens och vårdtagarens behov och villkor.
Auktoriserat Bemanningsföretag - Läkarjouren AB

SOCIALA MEDIER

Följ oss gärna på LinkedIn och Facebook.