Hyrläkare

Arbeta i Norge Intresseanmälan Lediga uppdrag läkare Såhär går det till FAQ

Funderar du på att börja arbeta som hyrläkare?

Att arbeta som hyrläkare är både flexibelt och utvecklande. Är du läkare och vill fördjupa dig inom en särskild specialitet eller arbeta på en specifik avdelning är chansen stor att vi kan hjälpa dig att förverkliga dina ambitioner.

Läkarjouren grundades 1989, av läkare – för läkare, och är idag ett väletablerat bemanningsföretag inom vården. För oss är kompetensen hos de stafettläkare som arbetar för oss av allra största vikt för att kunna bidra till en god vård, vilket vi tycker att alla har rätt till oavsett var man bor. Därför lägger vi stor vikt vid att hitta rätt läkare och matcha denne med rätt uppdrag.

Hyrläkare hos Läkarjouren

För att kunna bli konsult hos Läkarjouren ska du vara väl förtrogen med svensk sjukvård samt ha svensk legitimation som läkare och minst två års yrkeserfarenhet inom din legitimation. Är du specialist ska du ha specialistbevis utifrån den tjänst som är aktuell. Arbetet som bemanningskonsult ställer höga krav på flexibilitet och samarbetsförmåga.

  • Uppdrag för legitimerade läkare och specialistläkare
  • Du kan själv styra över dina tider
  • Uppdrag i hela Sverige och Norge, från Kiruna i norr till Karlshamn i söder
  • Du får möjlighet till en varierad arbetsmiljö
  • Du bidrar till din egen utveckling

Många som arbetar som hyrläkare har redan en fast tjänst någon annanstans, och åker på uppdrag på sin lediga tid, medan vissa arbetar heltid som hyrläkare. Hur du väljer att göra är helt upp till dig.

Som konsult har du förstås ett stort ansvar och du måste sätta dig in i tjänsteställets arbetsmetoder och rutiner. Allt för att se till att du kan utföra ditt arbete på bästa sätt. Därför brukar vi alltid rekommendera att jobba med kontinuitet mot de uppdrag som du är intresserad av.

I de flesta fall bokar och bekostar vi en lägenhet med minst ett rum och kök/kokvrå om ditt arbete är på annan ort än din hemort.

Här kan du läsa vad kollegor i branschen säger om oss.

Egen kontaktperson

På Läkarjouren jobbar vi i specialistteam där vi inom varje team har tät kontakt med våra konsulter och uppdragsgivare. Som hyrläkare hos oss har du alltid en egen kontaktperson som du kan vända dig till vid frågor, eller om du vill lägga en planering framåt. Tack vare få kontaktvägar kan vi ge dig som läkare bättre service med allt från planering, boende och lönefrågor.

Vi har hög medicinsk kompetens inom företaget med många års vårderfarenhet, och våra medicinskt ansvariga läkare deltar dagligen i arbetet med rekrytering och medicinska frågor.

Arbeta som läkare i Norge

Vi erbjuder även uppdrag för dig som hyrläkare i hela Norge. Läs mer om hur det är att arbeta i Norge.

Intresseanmälan

Referenser

Så tycker våra konsulter och partners om att samarbeta med oss.
Jag känner mig uppskattad av er och det är en mycket viktig sak som arbetsgivare att ge till de anställda. Ni är bra på att informera och lätt att kommunicera med. Sedan är ni mån om oss och vill att vi skall ha det bra. Trivseln på jobbet värdesätter ni högt och att samarbetet skall fungera bra. Dessutom är ni mycket generösa.
Specialistsjuksköterska
- Anestesi
Jag har jobbat 20 år som sjuksköterska, varav 10 år i bemanningsföretag och har genom åren skaffat mig en hel del erfarenhet och olika upplevelser med diverse bemanningsföretag. Läkarjouren som jag sedan två år tillbaka jobbar med känns pålitligt och stabilt. Jag har dessutom en proffsig och tillmötesgående konsultchef som gör att man känner sig trygg i uppdraget.
Sjuksköterska
-

Läkarjouren

Storgatan 24
972 32 Luleå
Sverige

Org. nr: 556344-6151

Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

MSF_Vanforetag_2023

Läkarjouren Företagsvän – Läkare Utan Gränser 2023. Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest.

Tillsammans för en bättre vård

Läkarjouren är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som matchar specialistkompetenser med kvalificerade vårdtjänster. Alltid utifrån kunskap och omsorg om både vårdgivarens och vårdtagarens behov och villkor.

Auktoriserat Bemanningsföretag - Läkarjouren AB

Sociala medier

Följ oss gärna på LinkedIn och Facebook.