Hyrsjuksköterska

Jobba som hyrsjuksköterska - en trygg anställning med kollektivavtal.

Intresseanmälan

Funderar du på att börja arbeta som hyr-eller konsultsjuksköterska?

Via Läkarjouren får du som hyrsjuksköterska kollektivavtal, tjänstepension och bra lön, oavsett om du arbetar som anställd via oss eller som konsult via eget bolag. Som hyrsjuksköterska via Läkarjouren har du en trygg och flexibel anställning och kan välja mellan en mängd uppdrag på orter runt om i Sverige. Vi tycker att du förtjänar goda arbetsförhållanden och möjlighet att styra över din egen tid.

Läs mer om hur det fungerar att arbeta som bemanningssjuksköterska via oss.

Arbeta-som-hyrsjuksköterska-sa-gar-det-till

Hyrsjuksköterska hos Läkarjouren

På Läkarjouren har vi lång erfarenhet av vårdbemanning, och vi värdesätter våra konsulter och anställda högt. Som hyrsjuksköterska hos oss har du alltid en personlig kontaktperson som hjälper dig med allt praktiskt inför och kring dina uppdrag. Din kontaktperson matchar din kompetens med rätt uppdrag och svarar på alla dina frågor. Vi arbetar i specialistteam som består av koordinatorer för bemanning och administration. En medicinskt ansvarig läkare deltar dagligen i arbetet med rekrytering och medicinska frågor. I vår företagsledning sitter personer med medicinsk utbildning och många års vårderfarenhet. Om du har något du behöver hjälp med har vi även en kvalitetsansvarig sjuksköterska tillgänglig för att svara på dina frågor. Intresserad av att arbeta hos oss? Upptäck ett urval av våra våra lediga jobb som sjuksköterska här.

Förutom att du bidrar till en god och jämlik vård finns det många fördelar med att arbeta som hyrsjuksköterska via Läkarjouren:

  • Du får bra lön och kollektivavtal
  • Du styr över din egen tid.
  • Du kan välja på en mängd uppdrag i hela Sverige.
  • Du bidrar till din egen utveckling.

Vanliga frågor och svar

Du som är sjuksköterska och är anställd av Läkarjouren omfattas av ITP och blir anmäld från det att du börjar arbeta för oss.

Samtliga regioner samt Läkarjouren, har krav på att man har minst 2 års yrkeserfarenhet innan man kan jobba som bemanningssjuksköterska. Detta på grund av de höga krav som ställs på en bemanningssjuksköterska.

Ansvarig på avdelningen ska skriva på. Timlistan kan även lämnas för påskrift efter avslutad vecka på avsedd plats på enheten.

Ja, när du kommer till ett helt nytt uppdrag är första dagen eller en del av första dagen alltid introduktion.

Fler vanliga frågor och svar
Intresseanmälan sjuksköterska

Vill du veta mer om hur det är att arbeta tillsammans med oss? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss inom kort.

Trygg anställning med kollektivavtal

För oss är det viktigt att du som konsultsjuksköterska ska kunna fokusera helhjärtat på ditt uppdrag och känna dig trygg tillsammans med oss. Därför har vi kollektivavtal med Vårdförbundet och betalar därmed in till din tjänstepension.

Läkarjouren som arbetsgivare

Läkarjouren är ett vårdbemanningsföretag som värdesätter kompetens, delaktighet och goda ledaregenskaper hos våra konsulter och medarbetare. Och eftersom vi har bemannat vården sedan 1989 har vi lärt oss hur vi får våra medarbetare att trivas och fortsätta utvecklas i sina karriärer.

Vi är en värderingsstyrd verksamhet som ser våra medarbetare som företagets främsta tillgång. Därför är det viktigt för oss att veta vad du vill med ditt yrkesliv så att vi kan hitta de bästa lösningarna och uppdragen för just dig. Vi gör också vårt yttersta för att du ska trivas på plats med bra boende samt tydlig och aktuell information.

Vår personalidé är att ge glada, ärliga och engagerade människor med rätt fackkompetens och stor serviceanda möjlighet att utvecklas i sitt yrke och som människor. Detta gör att vi tillsammans lyckas leverera trygghet och kompetens till våra uppdragsgivare.

lena-lindback-lakarjouren

Lena Lindbäck

Konsultchef
Skicka e-post
0920-21 91 29

Vill du veta mer om att arbeta som hyrsjuksköterska?

Kontakta mig eller någon av mina kollegor om du vill veta mer om hur det är att arbeta tillsammans med oss. Det går även bra att mejla om du har några frågor.

Våra konsulter berättar

”Jag behövde möjligheter att styra min egen tid för att kunna resa eftersom jag delvis är bosatt i Spanien.”

Specialistsjuksköterska
Anestesi och operation

”Jag upplever att min konsultchef alltid ser till mitt bästa. Har förståelse och är lyhörd vad det gäller både arbete och privatliv. Läkarjouren har givit mig snabba svar på alla slags frågor, vilket gör att mitt förtroende är stort. Det känns verkligen tryggt.”

Sjuksköterska

”Jag har jobbat 20 år som sjuksköterska, varav 10 år i bemanningsföretag och har genom åren skaffat mig en hel del erfarenhet och olika upplevelser med diverse bemanningsföretag. Läkarjouren som jag sedan två år tillbaka jobbar med känns pålitligt och stabilt. Jag har dessutom en proffsig och tillmötesgående konsultchef som gör att man känner sig trygg i uppdraget.”

Sjuksköterska

Lediga uppdrag sjuksköterska

Läs mer här

Kontakta oss

Klicka här