För sjuksköterskor

Intresseanmälan Lediga jobb Så här går det till FAQ

Funderar du på att arbeta som hyrsjuksköterska?

Läkarjouren grundades 1989 och är idag ett väletablerat bemanningsföretag inom vården. Vi insåg tidigt att behovet av inhyrd personal inom vården var stort, men också vikten av att hitta rätt sjuksköterska och matcha denne med rätt uppdrag.

För att vården ska kunna leverera en god och jämlik vård är du som sjuksköterska, en av de absolut viktigaste pusselbitarna. Som hyrsjuksköterska hos oss på Läkarjouren kan du välja mellan en mängd uppdrag i trevliga orter runt om i Sverige. Vi tycker att du förtjänar goda arbetsförhållanden, kollektivavtal, bra lön och möjlighet att styra över din egen tid.

Hyrsjuksköterska via Läkarjouren

På Läkarjouren har vi lång erfarenhet av sjuksköterskebemanning, och du har alltid en personlig kontaktperson som hjälper till med allt praktiskt inför dina uppdrag. Denna person ansvarar för att matcha din kompetens med rätt uppdrag och på kontoret arbetar vi i team inom olika specialiteter. Teamen består av koordinatorer för bemanning och administration. Medicinskt ansvarig läkare deltar dagligen i arbetet med rekrytering och medicinska frågor. I företagets ledning finns personer med medicinsk utbildning och många års vårderfarenhet. Vi har även en kvalitetsansvarig sjuksköterska tillgänglig om det skulle dyka upp något som du behöver hjälp med.

Förutom att bidra till en god och jämlik vård finns det många fördelar att arbeta som hyrsjuksköterska via Läkarjouren:

  • Du får bra lön och kollektivavtal.
  • Du styr över din egen tid.
  • Du kan välja på en mängd uppdrag i hela Sverige.
  • Du får möjlighet till en varierad arbetsmiljö.
  • Du bidrar till din egen utveckling.

Trygg anställning med kollektivavtal

Hos oss arbetar du alltid med kollektivavtal och vi har kollektivavtal med Vårdförbundet. Vi anser att trygghet i anställningen är en viktig del som hyrsjuksköterska och vi tar vårt fulla ansvar att betala in till din tjänstepension. För oss är det viktigt att du som sjuksköterska ska kunna fokusera helhjärtat på ditt uppdrag och känna dig trygg tillsammans med oss.

Läkarjouren som arbetsgivare

Läkarjouren är ett vårdbemanningsföretag som värdesätter kompetens, delaktighet och goda ledaregenskaper hos våra konsulter och medarbetare. Och eftersom vi har bemannat vården sedan 1989 har vi lärt oss hur vi får våra medarbetare att trivas och fortsätta utvecklas i sina karriärer.

Vi är en värderingsstyrd verksamhet som ser våra medarbetare som företagets främsta tillgång. Därför är det viktigt för oss att veta vad du vill med ditt yrkesliv så att vi kan hitta de bästa lösningarna och uppdragen för just dig. Vi gör också vårt yttersta för att du ska trivas på plats med bra boende samt tydlig och aktuell information. 

Vår personalidé är att ge glada, ärliga och engagerade människor med rätt fackkompetens och stor serviceanda möjlighet att utvecklas i sitt yrke och som människa. Detta gör att vi tillsammans lyckas leverera trygghet och kompetens till våra uppdragsgivare.

Intresseanmälan

Referenser

Så tycker våra konsulter och partners om att samarbeta med oss.
Jag upplever att min konsultchef alltid ser till mitt bästa. Har förståelse och är lyhörd vad det gäller både arbete och privatliv. Läkarjouren har givit mig snabba svar på alla slags frågor, vilket gör att mitt förtroende är stort. Det känns verkligen tryggt.
Sjuksköterska
-
Läkarjouren har en ansvarskänsla och integritet som sannolikt är oöverträffad i den här branschen.
Specialistläkare
- Radiologi

Läkarjouren

Storgatan 24
972 32 Luleå
Sverige

Org. nr: 556344-6151

Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

MSF_Vanforetag_2023

Läkarjouren Företagsvän – Läkare Utan Gränser 2023. Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest.

Tillsammans för en bättre vård

Läkarjouren är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som matchar specialistkompetenser med kvalificerade vårdtjänster. Alltid utifrån kunskap och omsorg om både vårdgivarens och vårdtagarens behov och villkor.

Auktoriserat Bemanningsföretag - Läkarjouren AB

Sociala medier

Följ oss gärna på LinkedIn och Facebook.