05 maj 2023

Denna vecka har vi genomfört ytterligare en trevlig och givande repetitionsutbildning i Hjärtlungräddning (HLR) för sjukvårdpersonal tillsammans med fantastiska konsulter. Nu senast i Malmö men vi har också anordnat utbildningar i Luleå, Stockholm och Göteborg under vintern och våren. ????

– Det har varit superroligt att få träffa alla deltagare/konsulter och även våra duktiga instruktörer, det har varit bra stämning och ett härligt engagemang på utbildningarna. Vi ser även att det finns en stor efterfrågan och förhoppningsvis kan vi arrangera fler repetitionsutbildningar under hösten, berättar Hannah Karlsén, Verksamhetsutvecklare Sverige, som varit på plats under alla tillfällen i södra Sverige.

Att repetera HLR är ett av många krav som våra konsulter ska uppfylla för att få jobba som bemanningsläkare eller bemanningssjuksköterska hos våra uppdragsgivare.

Vill du veta mer om vad som krävs för att jobba som bemanningsläkare eller bemanningssjuksköterska via oss är du välkommen att höra av dig eller fylla i en intresseanmälan.