Internmedicin Läkare

Arbetar du som läkare inom internmedicin och är intresserad av att bredda din kompetens? Som hyrläkare via Läkarjouren har du möjlighet att välja bland en mängd olika bemanningsuppdrag på platser runt om i hela Sverige och Norge. Våra uppdrag innebär arbete på olika sjukhus och vårdinrättningar, där du deltar i diagnostik, behandling och vård av patienter med olika medicinska tillstånd inom internmedicinens område.

Läs mer om hur det är att arbeta som hyrläkare hos oss.

Arbeta som specialist i internmedicin hos Läkarjouren

Läkarjouren är en auktoriserad och certifierad aktör inom vårdbemanning, specialiserad på att matcha specialistkompetens med kvalificerade vårdtjänster. Som specialist i internmedicin har du alltid en personlig kontaktperson som finns tillgänglig för att svara på dina frågor. Genom att minimera antalet kontaktvägar kan vi erbjuda dig en effektiv och välorganiserad service som täcker alla viktiga aspekter – från att planera ditt arbete till att hantera boende och lönefrågor.

Ta kontakt med oss här.

Lediga jobb för läkare inom internmedicin

Oavsett din specialisering inom internmedicin, erbjuder vi spännande och varierande uppdrag som matchar din kompetens och yrkesmässiga bakgrund. Läkarjouren arbetar för att säkerställa att du har tillgång till meningsfulla och utvecklande uppdrag i både Sverige och Norge. Se alla våra lediga jobb som läkare här.

Vad innebär en anställning via Läkarjouren?

Läkarjouren är ett av Sveriges äldsta bemanningsföretag inom hälso- och sjukvård och att arbeta som specialist inom internmedicin via oss innebär en trygghet för dig som konsult. Vi värnar om våra medarbetares välbefinnande och strävar efter att skapa en arbetsmiljö där du kan känna dig säker och respekterad.

Du har trygga anställningsvillkor med konkurrenskraftig lön eller ersättning om du arbetar via eget bolag.

  • Flexibilitet i att själv styra dina arbetstider
  • Uppdrag i hela Sverige och Norge
  • Möjlighet till att välja när på året du vill jobba
  • Varierande arbetsuppgifter

Många av våra läkare inom internmedicin har redan en fast tjänst och väljer att ta uppdrag på sin lediga tid för att bredda sin erfarenhet och bidra till vården ytterligare. Samtidigt finns möjligheten för andra att arbeta heltid som hyrläkare och göra detta till sitt huvudsakliga yrke. Valet är helt och hållet ditt.

Referenser

Så tycker våra konsulter och partners om att samarbeta med oss.
Läkarjouren har en ansvarskänsla och integritet som sannolikt är oöverträffad i den här branschen.
Specialistläkare
- Radiologi
Jag upplever att min konsultchef alltid ser till mitt bästa. Har förståelse och är lyhörd vad det gäller både arbete och privatliv. Läkarjouren har givit mig snabba svar på alla slags frågor, vilket gör att mitt förtroende är stort. Det känns verkligen tryggt.
Sjuksköterska
-

Läkarjouren

Huvudkontor och besöksadress
Storgatan 24
972 32 Luleå
Sverige

Vegagatan 14
113 29 Stockholm

Org. nr: 556344-6151

Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

MSF_Vanforetag_2023

Läkarjouren Företagsvän – Läkare Utan Gränser 2023. Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest.

Cookie consent settings

Tillsammans för en bättre vård

Läkarjouren är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som matchar specialistkompetenser med kvalificerade vårdtjänster. Alltid utifrån kunskap och omsorg om både vårdgivarens och vårdtagarens behov och villkor.

Auktoriserat Bemanningsföretag - Läkarjouren AB

Sociala medier

Följ oss gärna på LinkedIn och Facebook.