Att arbeta som kardiolog via Läkarjouren är både flexibelt och utvecklande. Hos oss får du trygga arbetsvillkor och möjlighet till flexibilitet i ditt arbete.  Vi har etablerade samarbeten med offentliga och privata uppdragsgivare i både Norge och Sverige, vilket ger oss möjligheten att erbjuda uppdrag som är anpassade efter just din situation och dina önskemål. Läkarjouren ser till att matcha din kompetens med rätt uppdrag och erbjuder allt stöd du behöver längs vägen.

Lediga jobb – kardiologi

Söker du efter en ny utmaning? Vi har ett stort behov av erfarna kardiologer för utvecklande uppdrag runtom i Sverige och Norge. Som specialist inom kardiologi har du möjligheten att vara en viktig del av vårt team och vara med och bidra till en mer jämlik vård.  Vi lyssnar till dina specifika önskemål för att hitta ett intressant uppdrag som passar dig. Se våra lediga jobb inom kardiologi här.

Arbeta som läkare inom kardiologi

När du väljer att arbeta som läkare inom kardiologi hos oss har du tillgång till en personlig kontaktperson som finns till hands för att planera dina uppdrag. Din kontaktperson arbetar noggrant för att matcha din kompetens med de mest lämpade uppdragen och finns alltid där för att besvara dina frågor.

Vi är organiserade i specialistteam med erfarna konsultchefer inom bemanning samt koordinatorer inom administration. En medicinskt ansvarig läkare är en viktig del av vårt team och engagerar sig dagligen i rekrytering och medicinska frågor. Dessutom har vår företagsledning en gedigen bakgrund inom medicin och lång erfarenhet inom vården.

Trygg anställning som löntagare eller via eget bolag

I ditt arbete som läkare inom kardiologi hos Läkarjouren väljer du själv om du vill arbeta som löntagare eller via eget bolag. Oavsett vad du väljer så finns vi alltid tillgängliga och hjälper dig med eventuella frågor som kan dyka upp. Vi prioriterar ditt välmående och sätter alltid din yrkesmässiga utveckling i främsta rummet.

Välkommen att kontakta oss för mer information!