Att jobba som narkosläkare via Läkarjouren ger dig friheten att forma din egen karriär. Som en del av vårt team erbjuder vi dig inte bara konkurrenskraftig lön utan även flexibilitet i ditt arbete. Du har möjlighet att ta dig an uppdrag på olika orter runt om i Sverige och Norge.

Läkarjouren värdesätter din kompetens och ger dig möjlighet att styra över din egen tid.

  • Arbetsplanering anpassad efter dig och dina önskemål
  • Uppdrag tillgängliga i Sverige och Norge
  • Varierande arbetsuppdrag
  • Möjlighet att främja din egen professionella utveckling

Lediga jobb – anestesiläkare

Hos oss kan du hitta lediga jobb som specialistläkare inom anestesi. Vi är i stort behov av erfarna läkare för spännande uppdrag som hyrläkare i hela Sverige och Norge. Läkarjouren erbjuder dig möjligheten att arbeta i olika verksamheter där du får möjlighet att utnyttja din expertis till fullo. Vi strävar alltid efter att hitta de perfekta uppdragen som matchar dina karriärmål! Se våra lediga jobb inom anestesi här.

Våra värderingar

Läkarjouren är en etablerad aktör inom vårdbemanning som värdesätter kompetens och delaktighet hos våra konsulter och medarbetare. Med över tre decenniers erfarenhet av att bemanna vården har vi har vi anpassat och förbättrat vårt tillvägagångssätt för att skapa trivsel och utveckling för våra team.

Vi är en värderingsdriven organisation som ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Att förstå dina behov och önskemål är av yttersta vikt för oss, då vi strävar efter att erbjuda de mest passande uppdragen och lösningarna som är skräddarsydda för dig. Vi arbetar också aktivt för att säkerställa att du trivs på plats med kvalitativt boende och tydlig, aktuell information.

Vår centrala målsättning är att skapa en miljö där engagerade individer med rätt yrkeskunskap och en stark serviceanda kan utvecklas både som yrkesmänniskor och som individer. Detta leder till att vi kan bidra med kompetens och trygghet till våra uppdragsgivare.

Anestesiläkare via Läkarjouren

Som anestesiläkare via Läkarjouren har du alltid tillgång till en kontaktperson somhjälper dig med alla praktiska detaljer inför och under dina uppdrag. Din kontaktperson ansvarar för att din kompetens som anestesiläkare matchas med de bästa uppdragen och svarar på alla dina frågor.

Vårt team består av specialister inom bemanning och administration, som arbetar tätt tillsammans med vår medicinskt ansvariga läkare. I vår företagsledning arbetar personer med medicinsk bakgrund och många års erfarenhet inom vården. Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta som hyrläkare hos oss.