Är du radiolog och vill hjälpa patienter att få den bästa möjliga vården? Vi erbjuder erfarna röntgenläkare spännande uppdrag inom offentliga regioner och hos privata vårdgivare. Vi lägger stor vikt vid flexibilitet och variation i arbetet, så att du kan hitta ett jobb som passar din livssituation. Som radiolog hos oss får du möjlighet att arbeta tillsammans med erfarna kollegor med stor kompetens inom området. Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss idag!

Jobba som radiolog

När du väljer att jobba som radiolog via Läkarjouren får du möjlighet att ta dig an olika typer av uppdrag och vi är måna om att hitta ett uppdrag som matchar just din kompetens. Att hitta och planera ett passande uppdrag görs i samråd med din personliga kontaktperson/konsultchef hos oss.

Lediga jobb för radiologer

Vi är i ständigt behov av läkare med specialistkompetens inom radiologi. Läkarjouren erbjuder en mängd olika typer av uppdrag på olika vårdinrättningar runt om i Sverige och Norge. Här kan du läsa mer om våra lediga jobb som radiolog.

Röntgenläkare via Läkarjouren

Läkarjouren är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag inom radiologi och en rad andra medicinska områden. Ett jobb som röntgenläkare via Läkarjouren innebär en och trygg och stabil anställning med goda villkor. Vi fokuserar på ditt välbefinnande och sätter alltid din professionella tillväxt i främsta rummet. Vi vill att du ska känna dig trygg och säker i din anställning och att du ska få möjlighet att utvecklas i din karriär.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Hugo Ebenfeldt
0920-21 99 33
hugo.ebenfeldt@lakarjouren.se

Ulrika Paulrud
070-541 51 45
ulrika.paulrud@lakarjouren.se