Anestesisjuksköterska

Drömmer du om en karriär som anestesisjuksköterska med spännande utvecklingsmöjligheter? Hos Läkarjouren kan du förverkliga dina ambitioner och kan samtidigt känna dig trygg med våra stabila arbetsvillkor. Vi samarbetar med både offentliga och privata aktörer i hela Sverige, vilket gör att vi kan skräddarsy uppdrag som passar just dig och din livssituation. Hos oss får du den support och det stöd du behöver för att trivas och utvecklas i din roll som anestesisjuksköterska.

Anestesisjuksköterska inom bemanning

Som anestesisjuksköterska inom bemanning finns det uppdrag både på operation samt pre- och postoperativt. Vi har även uppdrag för anestesisjuksköterskor på avdelning eller akutmottagning.

En karriär som kombinerar expertis och flexibilitet

En av de mest spännande aspekterna av att jobba som narkossjuksköterska via Läkarjouren är flexibiliteten och mångsidigheten i ditt arbete. Du får möjligheten att arbeta på olika sjukhus och vårdinrättningar, vilket ger dig en unik erfarenhet och möjlighet att hantera olika medicinska utmaningar. Oavsett om det är ett mindre sjukhus eller en större vårdinrättning, är din kompetens och förmåga avgörande för att säkerställa att varje patient får den bästa vården.

Anestesisjuksköterska – Lediga jobb

Ta nästa steg i din karriär med oss på Läkarjouren. Här får du chansen att vara en betydande del av vårt professionella och engagerade team, där vi strävar efter att främja utveckling och tillväxt för våra medarbetare. Vi får kontinuerligt in nya, lediga jobb som anestesisjuksköterska och ser till att erbjuda dig uppdrag som är i linje med din specialistkompetens. Upptäck ett litet urval av våra lediga jobb för sjuksköterskor här.

Jobba som narkossjuksköterska via Läkarjouren

Att arbeta som narkossjuksköterska via Läkarjouren är mer än ett jobb; det är en möjlighet att utvecklas professionellt och samtidigt göra skillnad i människors liv. Läkarjouren erbjuder en trygg anställning för hyrsjuksköterskor med kollektivavtal och tjänstepension. Dessutom finns en medicinskt ansvarig läkare och medicinskt ansvarig sjuksköterska tillgängliga för att stötta dig.

  • Som en del av Läkarjouren har du chansen att arbeta inom olika medicinska specialiteter och på olika vårdinrättningar. Detta ger dig en bred erfarenhet och möjlighet att utveckla din kompetens.
  • Vi tror på att skapa en positiv arbetsmiljö och ett stödjande team. Du kommer att ha en personlig kontaktperson som du kan vända dig till med dina frågor och behov.
  • Flexibilitet är nyckelordet när du arbetar hos oss, där du har möjlighet att själv anpassa ditt schema enligt dina individuella behov och önskemål.
lena-lindback-lakarjouren

Lena Lindbäck

Konsultchef
Skicka e-post
0920-21 91 29

Kontakta mig

Kontakta mig om du vill veta mer om hur det är att arbeta via oss, eller om du har andra frågor.