Stafettläkare

Intresseanmälan Lediga tjänster Kollegor berättar FAQ stafettläkare Arbeta i Norge

Arbeta som stafettläkare

Läkarjouren är ett vårdbemanningsföretag som värdesätter kompetens, delaktighet och goda ledaregenskaper hos våra konsulter och medarbetare. Eftersom vi har bemannat vården sedan 1989 har vi lärt oss hur vi får våra medarbetare att trivas och fortsätta utvecklas i sina karriärer.

Vi är en värderingsstyrd verksamhet som ser våra medarbetare som företagets främsta tillgång. Därför är det viktigt för oss att veta vad du vill med ditt yrkesliv så att vi kan hitta de bästa lösningarna och uppdragen för just dig. Vi gör också vårt yttersta för att du ska trivas på plats med bra boende samt tydlig och aktuell information. 

Funderar du på att börja arbeta som stafettläkare?

Det är enkelt och det finns många fördelar samtidigt som du hjälper till att uppfylla löftet om god och jämlik vård

  • Du styr själv över dina tider.
  • Du kan välja på en mängd uppdrag i hela Sverige och Norge.
  • Du får möjlighet till en varierad arbetsmiljö.

Vi ställer höga krav på de läkare och specialistläkare som arbetar för oss. Samtidigt som arbetet som stafettläkare ställer höga krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Du måste sätta dig in i tjänsteställets arbetsmetoder och rutiner, allt för att se till att du kan utföra ditt arbete på bästa sätt. När du kommer till en ny arbetsplats för första gången får du en introduktion som uppdragsgivaren ansvarar för.

Måste jag vara egenföretagare?

Nej, hos oss på Läkarjouren kan du välja att arbeta som egenföretagare eller anställd. Det är ditt val, kontrollen över din arbetssituation förblir den samma för dig. Vi hjälper dig i alla steg och ser till att vi hittar uppdrag som passar just dig.

Arbeta i hela Sverige och Norge

När du arbetar för Läkarjouren har du möjligheten att arbeta med spännande uppdrag i hela Sverige och Norge. Du kan välja att stanna en längre tid på samma ort eller variera din miljö och prova på olika uppdrag över hela landet. Via vårt dotterbolag Läkarjouren AS har du möjlighet att arbeta som stafettläkare även i Norge.

Att arbeta som hyrläkare skiljer sig från att vara anställd av landstinget. Här nedan kan du läsa, steg för steg, om hur du går till väga för att bli anställd eller arbeta som konsult för oss på Läkarjouren. 

1

Ta kontakt

Kontakta oss via intresseanmälan här på webben eller via telefon på 0920-25 43 00. Om du kontaktar oss via webben kommer en av våra koordinatorer att återkoppla till dig via telefon eller mejl och berätta mer om Läkarjouren och våra uppdrag. Passa på att fråga om allt du är nyfiken på!
2

Berätta om dig själv

Skicka in dina handlingar, CV med personnummer, referenser och en personlig beskrivning. Ditt personnummer behöver vi för att kunna utföra rutinmässiga kontroller mot Socialstyrelsen och IVO.
3

Planering av uppdrag

Utifrån din profil planerar vi lämpligt uppdrag tillsammans. Din kontaktperson på Läkarjouren skickar sedan ett förslag till aktuell uppdragsgivare.
4

Bokning av uppdrag

När uppdragsgivaren godkänt Läkarjourens förslag bokas du in på uppdraget. Du får digitalt ett anställningsavtal och information om uppdraget i god tid innan uppdraget startar.
5

Tidrapportera veckovis

All aktiv tid under tjänstgöringen rapporteras regelbundet och skickas till oss på Läkarjouren. Den aktuella tidrapporten ligger till grund för utbetalning av din lön eller faktura. Arbetar du via eget bolag får du ett fakturaunderlag från oss efter att vi tillhandahållit din tidrapport.
6

Utbetalning och utvärdering

Arbetar du som löntagare betalas din lön ut den 25:e varje månad. Arbetar du via eget bolag skickar du din faktura till oss efter att du fått ditt fakturaunderlag från oss. I vår strävan att ständigt bli bättre ser vi gärna att du efter tjänstgöringen lämnar en utvärdering.

Referenser

Så tycker våra konsulter och partners om att samarbeta med oss.
Jag känner mig uppskattad av er och det är en mycket viktig sak som arbetsgivare att ge till de anställda. Ni är bra på att informera och lätt att kommunicera med. Sedan är ni mån om oss och vill att vi skall ha det bra. Trivseln på jobbet värdesätter ni högt och att samarbetet skall fungera bra. Dessutom är ni mycket generösa.
Specialistsjuksköterska
- Anestesi
Jag behövde möjligheter att styra min egen tid för att kunna resa eftersom jag delvis är bosatt i Spanien.
Specialistsjuksköterska
- Anestesi och operation

Läkarjouren

Storgatan 24
972 32 Luleå
Sverige

Org. nr: 556344-6151

Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

MSF_Vanforetag_2023

Läkarjouren Företagsvän – Läkare Utan Gränser 2023. Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest.

Tillsammans för en bättre vård

Läkarjouren är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som matchar specialistkompetenser med kvalificerade vårdtjänster. Alltid utifrån kunskap och omsorg om både vårdgivarens och vårdtagarens behov och villkor.

Auktoriserat Bemanningsföretag - Läkarjouren AB

Sociala medier

Följ oss gärna på LinkedIn och Facebook.