Bemanningssjuksköterska

Intresseanmälan Lediga tjänster

Arbeta som bemanningssjuksköterska

Funderar du på att börja arbeta som hyrsjuksköterska? Det är enkelt och det finns många fördelar samtidigt som du hjälper till att uppfylla löftet om god och jämlik vård!

Vi ställer höga krav på de sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor som arbetar för oss. Samtidigt som arbetet som bemanningssjuksköterska ställer höga krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Du måste sätta dig in i tjänsteställets arbetsmetoder och rutiner, allt för att se till att du kan utföra ditt arbete på bästa sätt. När du kommer till en ny arbetsplats för första gången får du en introduktion som uppdragsgivaren ansvarar för.

Att arbeta som hyrsjuksköterska skiljer sig från att vara anställd av landstinget. Här nedan kan du läsa, steg för steg, om hur du går till väga för att bli anställd eller arbeta som konsult för oss på Läkarjouren. 

1

Ta kontakt

Kontakta oss via intresseanmälan här på webben eller via telefon på 0920-25 43 00. Om du kontaktar oss via webben kommer en av våra koordinatorer att återkoppla till dig via telefon eller mejl och berätta mer om Läkarjouren och våra uppdrag. Passa på att fråga om allt du är nyfiken på!
2

Berätta om dig själv

Skicka in dina handlingar, CV med personnummer, referenser och en personlig beskrivning. Ditt personnummer behöver vi för att kunna utföra rutinmässiga kontroller mot Socialstyrelsen och IVO.
3

Planering av uppdrag

Utifrån din profil planerar vi lämpligt uppdrag tillsammans. Din kontaktperson på Läkarjouren skickar sedan ett förslag till aktuell uppdragsgivare.
4

Bokning av uppdrag

När uppdragsgivaren godkänt Läkarjourens förslag bokas du in på uppdraget. Du får digitalt ett anställningsavtal, information om uppdraget och boende i god tid innan uppdraget startar. Arbetar du som löntagare bokar vi och bekostar din resa.
5

Tidrapportera veckovis

All aktiv tid under tjänstgöringen rapporteras regelbundet och skickas till oss på Läkarjouren. Den aktuella tidrapporten ligger till grund för utbetalning av din lön eller faktura. Arbetar du via eget bolag får du ett fakturaunderlag från oss efter att vi tillhandahållit din tidrapport.
6

Utbetalning och utvärdering

Arbetar du som löntagare betalas din lön ut den 25:e varje månad. Arbetar du via eget bolag skickar du din faktura till oss efter att du fått ditt fakturaunderlag från oss. I vår strävan att ständigt bli bättre ser vi gärna att du efter tjänstgöringen lämnar en utvärdering.

Referenser

Så tycker våra konsulter och partners om att samarbeta med oss.
Läkarjouren är välstrukturerade, allt fungerar som utlovat och skulle ett problem uppstå blir det löst direkt.
Specialistläkare
- Anestesi/intensivvård
Läkarjouren har en ansvarskänsla och integritet som sannolikt är oöverträffad i den här branschen.
Specialistläkare
- Radiologi

KONTAKT

Storgatan 24
972 32 Luleå
Sverige

Organisationsnummer: 556344-6151
Cookie Policy

Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

Läkarjouren - Läkare utan gränser
Läkarjouren Företagsvän – Läkare Utan Gränser 2020. Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest.

TILLSAMMANS FÖR EN BÄTTRE VÅRD

Läkarjouren är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som matchar specialistkompetenser med kvalificerade vårdtjänster. Alltid utifrån kunskap och omsorg om både vårdgivarens och vårdtagarens behov och villkor.
Auktoriserat Bemanningsföretag - Läkarjouren AB

SOCIALA MEDIER

Följ oss gärna på LinkedIn och Facebook.