Sjuksköterska lön

Funderar du på hur det är att arbeta som bemanningssjuksköterska?

Många som arbetar som hyrsjuksköterska har redan en fast tjänst någon annanstans, och åker på uppdrag på sin lediga tid. Som hyrsjuksköterska har du förstås ett stort ansvar och du måste sätta dig in i tjänsteställets arbetsmetoder och rutiner. Allt för att se till att du kan utföra ditt arbete på bästa sätt. Därför brukar vi alltid rekommendera att jobba med kontinuitet mot de uppdrag som du är intresserad av.

Vi på Läkarjouren är ett vårdbemanningsföretag som värdesätter kompetens, delaktighet och goda ledaregenskaper hos våra konsulter och medarbetare. Och eftersom vi har bemannat vården sedan 1989 har vi lärt oss hur vi får våra medarbetare att trivas och fortsätta utvecklas i sina karriärer.

Vi är en värderingsstyrd verksamhet som ser våra medarbetare som företagets främsta tillgång. Därför är det viktigt för oss att veta vad du vill med ditt yrkesliv så att vi kan hitta de bästa lösningarna och uppdragen för just dig. Vi gör också vårt yttersta för att du ska trivas på plats med bra boende samt tydlig och aktuell information. 

Sjuksköterska lön

All arbetstid under din tjänstgöring rapporteras in regelbundet till oss på Läkarjouren, och din tidrapport ligger till grund för utbetalning av din lön. Lön utbetalas den 25:e varje månad. Om du istället vill arbeta via eget bolag så skickar du en faktura till oss efter slutfört uppdrag.

Frågorna är ofta många när du ska ut på uppdrag för första gången. Hos oss får du en egen kontaktperson som hjälper dig med alla frågeställningar som du kan tänkas ha. Allt från planering av uppdrag till lönefrågor.

Tjänstepension för dig som sjuksköterska

När du arbetar för oss omfattas du av ITP och blir anmäld från det att du börjar arbeta för oss. Vi tycker det är viktigt att du är trygg även den dagen du väljer att gå i pension.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om oss eller hur det är att vara anställd hos oss!

Intresseanmälan

Referenser

Så tycker våra konsulter och partners om att samarbeta med oss.
Jag upplever att min konsultchef alltid ser till mitt bästa. Har förståelse och är lyhörd vad det gäller både arbete och privatliv. Läkarjouren har givit mig snabba svar på alla slags frågor, vilket gör att mitt förtroende är stort. Det känns verkligen tryggt.
Sjuksköterska
-
Jag känner mig uppskattad av er och det är en mycket viktig sak som arbetsgivare att ge till de anställda. Ni är bra på att informera och lätt att kommunicera med. Sedan är ni mån om oss och vill att vi skall ha det bra. Trivseln på jobbet värdesätter ni högt och att samarbetet skall fungera bra. Dessutom är ni mycket generösa.
Specialistsjuksköterska
- Anestesi

Läkarjouren

Huvudkontor och besöksadress
Storgatan 24
972 32 Luleå
Sverige

Vegagatan 14
113 29 Stockholm

Org. nr: 556344-6151

Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

MSF_Vanforetag_2023

Läkarjouren Företagsvän – Läkare Utan Gränser 2023. Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest.

Cookie consent settings

Tillsammans för en bättre vård

Läkarjouren är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som matchar specialistkompetenser med kvalificerade vårdtjänster. Alltid utifrån kunskap och omsorg om både vårdgivarens och vårdtagarens behov och villkor.

Auktoriserat Bemanningsföretag - Läkarjouren AB

Sociala medier

Följ oss gärna på LinkedIn och Facebook.