Läkarjouren x Luleå Hockey

Stolt sponsor sedan 2006

19 feb 2021

Vi på Läkarjouren tycker det är viktigt att stötta idrotten då den tillför gemenskap samt främjar hälsa och utveckling hos barn och ungdomar. Vi tycker även att det är viktigt att bidra till det lokala näringslivet och sponsra företag med samma värdegrunder som oss.  

Sedan 2006 är vi därför stolt sponsor och partner till Luleå Hockey. Luleå är en riktig idrottsstad och Luleå Hockey är tillsammans med övrig elitidrott i länet viktig för hela Norrbotten. Läkarjouren är grundat i Luleå och vi har fortfarande vårt huvudkontor i staden, därför föll valet på just Luleå Hockey.  

Luleå Hockey har under de senaste åren intensifierat arbetet med att ta ett ännu större socialt ansvar i samhället. De arbetar aktivt med ungdomsidrotten i länet och bedriver ett jämställdhetsarbete för män och kvinnor inom idrott. Båda dessa initiativ tycker vi är otroligt viktiga och därför sponsrar vi damlaget lika mycket som herrlaget. Vi har vår logotyp på båda lagens hjälmar för att vi tycker att hjälm ska vara en självklarhet för alla.

Ett idrottsevenemang är en viktig social mötesplats för människor i olika åldrar och från olika bakgrunder. Under dessa tider tror vi att idrotten har varit extra viktig för många, och vi är glada över att vara en del i att idrotten kan fortsätta att vara det framöver.